woensdag 21 maart 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Feestdagentopper: Win een gourmetstel

  • dinsdag, 21 november 2017 18:41
  • Geschreven door 

Gourmetten: culinair genieten! Wat is er nu gezelliger dan met uw familie of vrienden een hele avond genieten? Het gezellig bakken van allerhanden verse ingrediënten in uw eigen gourmet-pannetje! Keurslager Brummelhuis denkt met je mee! Maak kans op het bovenstaande gourmetstel. Uiteraard met een heerlijk gourmetpakket voor 4 personen. Bij aankoop van 4 schnitzels met 500 gram krielaardappeltjes en een bakje rauwkost. Samen € 11,- krijg je een lot met kans op dit gourmetpakket. Lekker voor Sinterklaas of de kerst. De actie loopt tot zaterdag 2 December.

Laatst aangepast op dinsdag, 21 november 2017 18:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Het kerkgebouw wordt overbodig?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen worden eenzaam omdat ze muren bouwen in plaats van bruggen...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren