Nog 5 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 40)

Wij tellen af. Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Vandaag aan het woord:

Naam : Rob Lentelink Carnavalsjaar: 2013 – 2014
Motto: “ De auto en de motor loat wie effen stoan, wie goat carnaval vier’n, loat goan “.
Scepter : De scepter was een in het zilver gespoten versnellingspook van een Nissan Qashqai omdat ik een Nissan-dealerbedrijf in Hengelo heb, boven op de scepter stond een miniatuurmotortje omdat mijn grootste passie motorrijden is en op de zijkant van de scepter zat een Twente embleem omdat ik regelmatig in het Twente stadion te vinden was.
Schlager: “ Ja met Prins Rob…….. ´ op de melodie van Jan Smit – Eens per jaar

Een stukje uit de oude doos van het revueweekend met het bekend maken van de nieuwe prins:

rob lentelink 3

Op de zaterdagavond van de revue zat ik midden in de zaal en na het ontvangen van het afgesproken signaal, begaf ik mij naar kapsalon Rupert om vervolgens deskundig tot “Sinterklaas” omgebouwd te worden.Niemand mocht het natuurlijk weten. Zo’n 10 minuten voor mijn opkomst stond ik midden tussen de artiesten te wachten. Iedereen stond maar te gissen wie toch de nieuwe Prins zou zijn. Zelfs onze dochter Jessica, die achter mij op het podium stond wist van niets. Ook onze zoon Kevin stond even later trots op het podium.

De onthulling was des te mooier! Na de vele felicitaties hebben wij tot vroeg in de ochtend doorgefeest. Op zondag stonden de gebruikelijke rituelen op het programma: het bord bij Assink onthullen, de opdracht bij de pomp, het kroamschudden, de straatnaambordjes vervangen en natuurlijk het feest bij ons thuis.
Samen met de carnavalsvereniging, de familie, de buren en de (motor)vrienden hebben we een fantastisch feest bij ons thuis gevierd, waarna we uit volle borst de carnavalskraker “Ja met Prins Rob….” Zingend naar café Assink zijn vertrokken. Ook het carnavalsweekend was zeer geslaagd. Het 55 plus carnaval, waar ook mijn ouders bij aanwezig waren, het gemeentehuis bezoek, de gala-avond, het jeugd en jongerencarnaval maar ook de rozenmontag tot het bezorgen van de fruitmandjes, het was allemaal geweldig en een hele eer om mee te maken.

Tot morgen met Prins ………..

rob lentelink 6

rob lentelink 5

rob lentelink 2

rob lentelink 4

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.