4e editie lentefair druk bezocht

Het begint inmiddels al een traditie te worden aan de Wethouder Goselinkstraat,de jaarlijkse lentefair georganiseerd door verschillende ondernemers. Dit weekend werd de 4e editie gehouden en niet zonder succes. Dit was mede te danken aan Marjo Nijkamp die dit jaar nieuw was met als activiteit het cup-cakejes versieren met de kinderen. Vele kinderen leefden zich uit en maakten diverse mooie creaties. Marjo beheert marjostaartentoko.nl en deed dit vol bravoure. Haar bedrijf houdt zich dan ook bezig met taartworkshops en kinderfeestjes.
 

De fair was vrijdagavond en zaterdag te bezoeken bij het bedrijf 'Christels' aan de Wethouder Goselinkstraat 6 in Hengevelde. Eigenaresse Christel verkoopt samen met haar zus Martine woonaccessoires, tassen, sieraden en sjaals.
Het idee van de fair kwam van Judith Koenderink die een webwinkel heeft in houten speelgoed www.mijndroomwereld.nl, zij was ook met vele artikelen aanwezig. Ook Dorien Mink was met haar koopwaar op de fair. Zij verkoopt trendy kinderkleding in de maten 92 t/m 176 via www.funniekids.nl. Na dit succes is de verwachting dan ook dat de 5e fair er zeker gaat komen.