Duivenmarkt P.V. de Witpen, €1450,00 naar Kika!

Zondag 24 maart was het weer zo ver de jaarlijkse duivenmarkt van P.V. de Witpen bij het clublokaal aan de Needsestraat te Hengevelde. Stan ten Thije:”Vele liefhebbers hadden wederom hun weg gevonden naar de duivenmarkt, door de grote opkomst was het weer een gezellige drukte. Zoals gebruikelijk was er ook dit jaar weer een bonnenverkoop met bonnen van top liefhebbers uit binnen- en buitenland, onder leiding van Gerard Wielens. Dit kende een prima verloop, de 54 bonnen werden binnen een uur aan de man gebracht. Zoals vooraf was aangegeven gaat er een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel dit jaar gaan we €1450,00 overmaken aan KIKA". (Kinderen Kankervrij)
 

Op de markt konden liefhebbers hun laatste aanwinst scoren vlak voor het nieuwe seizoen dat in april weer van start gaat, om half negen waren er al verschillende liefhebbers die hun jonge duiven verkocht hadden. Uiteraard werd er ook tijd genomen om gezellig bij te kletsen onder het genot van een drankje en een gokje te wagen bij de door Hennie Averdijk georganiseerde loterij.

De Witpen wil alle schenkers, bezoekers en kopers bedanken voor hun bijdrage, en hopen iedereen volgend jaar op 23 maart 2019 terug te zien op de markt, ook dan zullen we weer een bonnen verkoop organiseren waarvan een gedeelte naar het goede doel gaat met een minimumbedrag van € 1000,00 Dus liefhebbers mocht u een verzoek krijgen voor het schenken van een bon, stel ons dan niet teleur.