Edwin viert zijn jubileum bij de Bebsel

De grote onbekende op muzikaal gebied in Hengevelde misschien wel: Edwin Jonker. Zijn vijfkoppige formatie Premium bestaat inmiddels al 25 jaar en dat wordt komende zondag groots gevierd in zaal De Bebsel in Goor.En er is meer muzikaal geweld uit Hengevelde die middag, vanaf 14.30 uur in de naam van Arround 69. Verder op de bühne Bleu Shoes, Timeless, Apple en Virago. Premium bestaat naast bandleider, zanger en gitarist Paul Gelen uit zijn broer Fons (drums). Edwin Jonker (toetsen), Wiebren Wolthuis (gitaar) en Dave Wilderink (bas). De toegang tot de muzikale middag bij De Bebsel is gratis.
Edwin Jonker:

”Ik speel eigenlijk al vanaf mijn 19e in verschillende bands, waarvan de laatste 11 jaar in de band Premium op de toetsen. Premium is een pure hobby band, we treden een paar keer per jaar op maar we oefenen wel elke week in Goor, altijd gezellig!
We bestaan bestaat dit jaar 25 jaar daarom hebben we dit feestje georganiseerd waarbij we een aantal collega bands uitgenodigd hebben om ook te komen spelen. Een gemêleerd gezelschap; Beginnende bands en de oude rotten in het vak. Het beloofd een gezellige middag te worden!”