Eén moment van onachtzaamheid werd WVV’34 bijna fataal

WVV’34 heeft vanmiddag thuis tegen sc Overwetering met 1-1 gelijkgespeeld. Dit was zo’n typische wedstrijd waarin wie de eerste goal die is spekkoper. Zo leek het in de 53e minuut. Een moment van onachtzaamheid in de Wegdamse defensie en de bal werd van dichtbij snoeihard binnengekopt. Goudhaantje Tom Grobben wist in de 85e minuut het net alsnog te vinden. Bijzonder, hij scoorde vanochtend ook al bij Trias in Winterswijk voor WVV 2. (Wie was de laatste speler die dat heeft gepresteerd?)

Keeper Tom Pierik:“De 0-1 was een voorzet van rechts en volgens mij kwam die aanvaller voor een van onze verdedigers en kopte hem bij de eerste paal goed binnen” Ik denk dat we tegen onszelf kwamen te spelen doordat we de kansen niet benutten. De eerste helft was het gewoon gelijk, in de 2e helft waren wij veel dominanter. Ik denk dat de conclusie is dat zij over 90 minuten twee kansen hebben gehad en wij ongeveer 9, waarvan er maar 1 tussen de palen is gegaan. Er had meer ingezeten”.

Het was een wedstrijd die begon met: Beide teams wilden hoog druk zetten hetgeen resulteerde in veel duels op het middenveld. De eerste kans van de wedstrijd was voor Overwetering, pas na 32 minuten. Een van richting veranderd schot dat keeper Tom Pierik in twee keer wist te pareren.
De eerste kans voor WVV was in de 41e minuut na een afgeslagen hoekschop.

Na de 0-1 drong WVV aan maar had het moeite met de speelwijze van Overwetering. Dat zakte na de goal massaal in gokkend op de omschakel momenten. Het inbrengen van Gijs Pierik bracht wel wat teweeg en resulteerde ook tot enkele kansen.

In de 85e minuut viel alsnog de verdiende gelijkmaker, Tom Grobben: “Lars Aarnink speelt me in. Ik kap m’n man uit en wil de bal bij de verre hoek neerleggen verdediger wil de bal weg schieten maar mist hem volledig. Keeper op het verkeerde been, doelpunt.

Barten Tijhof had de winnende op zijn schoen in de extra tijd maar hij raakte de paal. (zie onderstaande foto)

WVV’34 – sc Overwetering 1-1
Doelpunt: Tom Grobben

Tom Pierik-Martijn Baas-Gijs Brummelhuis- Remi Leferink-Tom Brummelhuis-Dani Morsink (74 Tom Grobben)-Robin Rikkert-Barten Tijhof-Lars Aarnink-Wouter Horstink- Mahmoud Jaafil (63 Gijs Pierik)