Eierenautomaat in Hengevelde

 

U leest het goed, 24 uur per dag eieren uit een gebruiksvriendelijke automaat, die bovendien volledig automatisch werkt en wisselgeld uitkeert. Waar? Aan de Bentelosestraat 29 t/o. Vanaf afgelopen vrijdag kunt u aantallen van zes, tien, twintig of dertig kakelverse eieren uit de "muur" trekken.
De automaat biedt keuze uit verschillende mate: van gemiddeld tot extra groot. Eigenaar Herman ten Brummelhuis: "we merkten dat er steeds meer belangstelling is voor eieren die wij aan huis verkopen. Met de automaat geven we nu iedereen de mogelijkheid om dag en nacht verse eieren te kopen." Hoe de "muur" aan de Bentelosestraat gaat lopen moet de toekomst uitwijzen.
Herman: "de eierenautomaat is in deze opzet is vrij uniek in Oost-Nederland en er is voldoende parkeergelegenheid Overigens blijft het ook mogelijk om overdag eieren te kopen bij de familie ten Brummelhuis aan de Gorsveldweg 12.
Voor grote aantallen eieren of meer informatie kunt u contact opnemen met Herman ten Brummelhuis via 0547-333824 / 06-43183040.