Heel Hengevelde viert carnaval, ook alle senioren

Wie mocht denken dat alleen de jongere generatie carnaval viert, moet toch eens wat beter om zich heen kijken.

Onze CV de Höftemennekes en de Senioren Hengevelde nodigen ook dit jaar weer alle Hengeveldse 55-plussers uit om zich bij hen aan te sluiten in ons feestende dorp. Zoals gebruikelijk openen zij jaarlijks het grote feest op de vrijdagmiddag in Residentie De Gebrande Waateren. Succes gegarandeerd.

Dit jaar worden dus op 9 februari om 14.30 uur alle ouderen met ontluikende feestkriebels uitgenodigd om er weer een knallende middag van te maken. De zaal is versierd, de koffie en de drank zijn geregeld en prins Rob lll met zijn gevolg zullen voorop gaan in het feestgedruis.

Over kleding hoeft niemand zich zorgen te maken want met carnaval past alles. Ook in uw gewone kloffie bent u welkom. Belangrijker is de gezelligheid die u met uw komst meebrengt. De koffie en twee drankjes krijgt u aangeboden door de Senioren Hengevelde en de Höftemennekes.

Het programma zal dit jaar weer de nodige gekkigheid met zich meebrengen. U hoeft dus alleen nog maar te komen om verzekerd te zijn van een gezellige middag.