Hengevelde verlicht door ondernemers

Nadat ondernemersvereniging SIO vorige week alle bloembakken hadden verwijderd uit het centrum van Hengevelde, was deze week de ‘Decemberverlichting’ weer aan de beurt.

In de ochtend zijn een deel van de waterdragers (Gerrit Elbert, Johan Rosink en Alfons Groothuis) begonnen met het ophalen en op de juiste plaats zetten van de verschillende soorten verlichting. Doordat het allemaal zo snel ging, brandde de verlichting op de beide rotondes al voor de middag.

Na de middag werd het stokje overgenomen door de diverse ondernemers uit Hengevelde (Stefan Hemel, Nico Bebseler, Laurens Pierik, Theo Kleinsman, Gerben Raanhuis, Harry ten Thije) en waterdrager Henk Peters om de verlichting op te hangen.

En wederom ging ook dit van een leien dakje doordat deze ondernemers het jaarlijks doen en goed op elkaar in gewerkt zijn. Rond 15.00 uur hing alles op de goede plaats en brandde de verlichting zo rond 16.30 uur weer net als voorgaande jaren.
Jon Klein Breteler van de SIO: “Een aantal ondernemers wil ik nog even bij name noemen voor het gebruik van de materialen en het onderhoud van de verlichting zoals Harry Ten thije voor het gebruik van de heftruck en de inzet hiervan. Tevens Tuinte Tumakon voor het gebruik van de bak van de heftruck en de Installatietechniek Semmekrot voor het gebruik van hun heftruck en natuurlijk W.V.V. ’34 voor het gebruik van de oud papierwagen en trekker.

De verlichting blijft een aantal maanden hangen en wordt er in januari/februari 2022 eraf gehaald, dit is mede afhankelijk van het weer en de beschikbare mensen om deze eraf te halen.

Met vriendelijke Groet,
Ondernemersvereniging SIO, de Waterdragers en de deelnemende ondernemers uit Hengevelde

Hieronder enkele foto’s: