Höfte februari online

De nieuwe Höfte van februari 2023 staat online! Dit in de week dat de organisatie van de Zomerfeesten alweer op volle toeren draait! De programmering van Hengevelde 2023 is bekend. Op 17 juni staan onder anderen Antoon, Claude, Maan, FeestDJRuud, Chris Deluxe, The Bruceband en Suzan & Freek op het podium. “We hebben weer een gevarieerd programma met zeer actuele artiesten”, zegt voorzitter Kasper Put. “Claude, Maan en Susan & Freek doen bovenin de hitlijsten mee, maar we hebben ook voor liefhebbers van rock- of partymuziek geweldige artiesten. Het wordt weer een mooi feestje.” Zaterdag 28 januari startte de online kaartverkoop al.

Het is ook de week dat fysiotherapie Noordman gevestigd is in de kelder van W.V.V. ’34. De week dat Betsy ter Doest werd in het zonnetje gezet omdat ze 50 jaar lid is geweest van Vrouw Actief Hengevelde: Een halve eeuw !!
Annie Blokhorst, Minie Pierik, Dinie Rupert en Annet Koebrugge zijn al 40 jaar lid: Hulde!
De week dat duidelijk werd dat Mike te Wierik op zoek mag naar een andere club en dat WVV 2 Rekken 1 met ruime cijfers de bietenbrug op stuurt.

Maar ook de week van de nieuwe Höfte! KLIK HIER of op het icoontje bovenaan.