Hotel Restaurant Hof van Twente organiseert zaterdag 5 maart een toeristische markt is op Warmelo in Diepenheim

Sylvia Pierik – Kieftenbeld: “Ik organiseer deze markt samen met het Warmelo en het Oranjemuseum. Deze dag heeft als doel ondernemers bij elkaar te brengen en ons gezamenlijk aan toeristen en dagjes bezoekers te kunnen presenteren. Het is voor iedereen toegankelijk. Ideaal om ideeën op te doen voor een dagje uit met vrienden, familie, vereniging enzovoort. Wij, 3 ondernemers uit de Hof van Twente hebben dit idee opgevat om onderlinge samenwerking te bevorderen en onze regio en haar ondernemers te promoten. Deze dag vindt plaats op een unieke locatie, het koetshuis van Kasteel Warmelo op zaterdag 5 maart 2016. Vanaf 13 uur zijn de bezoekers welkom. Aan welke bezoekers moet u denken? Organisatoren van (personeels) verenigingen / verzorgingshuizen/ koren / vriendengroepen / families/ reisgezelschappen etc. Tevens willen wij touringcar bedrijven uitnodigen, zodat deze ideeën op kunnen doen voor hun klanten.

Ook staan wij daar die dag om ons te promoten voor diverse uitjes en arrangementen:

Het gaat om toeristische bedrijven voornamelijk in deze regio. Wij nodigen diverse touroperators uit en individuele gasten. De touroperators kunnen hier ideeën op doen, zoals ter Doest als zij met gasten een dag op pad gaan.

Graag willen wij u hierbij uitnodigen deel te nemen aan onze toeristische dag.

Wat kunt u op deze dag verwachten?

Van 10.30 uur tot ca. 12.00 uur zijn alleen de ingeschreven bedrijven aanwezig.
Folders kunnen onderling uitgewisseld worden om de verspreiding te vergemakkelijken.
Neem voldoende folders mee om aan de andere deelnemers mee te geven, zo hoeft u niet heel Twente / Achterhoek / Salland door te rijden om uw folders te verspreiden.
U kunt kennis met elkaar maken om eventueel samen te werken, arrangementen samen te stellen of meer over elkaar te weten te komen om uw gasten / toeristen beter te informeren.

12.00 – 13.00 uur Lunch

Vanaf 13.00 uur tot ca. 17.00 uur
Dan zijn de bezoekers welkom. Aan welke bezoekers moet u denken? Organisatoren van (personeels) verenigingen / verzorgingshuizen/ koren / vriendengroepen / families/ reisgezelschappen etc. Tevens willen wij touringcar bedrijven uitnodigen, zodat deze ideeën op kunnen doen voor hun klanten. 

De bezoeker kan in 1 keer zo hun groepsuitstapjes, dagjes uit of weekendje weg organiseren. U kunt uw museum / camping / hotel onder de aandacht brengen, uitleg geven over de mogelijkheden en eventueel prijslijsten afgeven. Kortom, een unieke mogelijkheid om deze regio op de kaart te zetten op een unieke locatie.

De potentiële bezoekers worden via kranten, magazines, facebook etc. uitgenodigd.
Wilt u meedoen? Schrijf u dan voor 5 februari 2016 in via het bijgevoegde inschrijfformulier, dan reserveren wij een tafel voor u.

Wij vragen een kleine bijdrage voor deze dag van € 20,00, ( incl. een kop koffie en cake bij aankomst) om kosten te dekken en om er zeker van te zijn dat alleen serieus geïnteresseerden een plaats zullen krijgen. Vol = Vol. Mocht u niet kunnen deel nemen aan de gehele dag, dan bent u uiteraard welkom om ‘s middags te komen kijken wat onze mooie streek uw gasten te bieden heeft.

Met vriendelijke groet,

De organisatie
Kasteel Warmelo
Oranjemuseum het Nieuwe Haghuis
Hotel Restaurant Hof van Twente