Jeugdhonk Hengevelde is open‼️

Vrijdagvond is het jeugdhonk officieel geopend en we zijn ontzettend trots dat we dit hebben kunnen neerzetten! Het jeugdhonk was niet te realiseren zonder een aantal mensen, stichtingen en verenigingen. Via deze weg een speciaal dankwoord voor: de SSGH voor het beschikbaar stellen van een ruimte, de SIO voor het beschikbaar stellen van een budget en het Elastiekenkoers voor een subsidieverstrekking.

Daarnaast is vanavond de cheque uitgereikt door de ouderraad van de Petrusschool van de Petrusshow afgelopen december. Er is een bedrag voor ons beschikbaar van maar liefst‼️ €2000,-‼️Tevens hebben we een playseat  geschonken gekregen door Norman Smit! 🎮

De realisatie was het jeugdhonk was onmogelijk zonder de input van de Hengeveldse jeugd. Daarom een speciaal dankwoord voor: Gijs Bos, Jayden Smit, Jesse Vermeij, Kas Blanckenborg, Mart Gering, Noah Vuurboom, Siebe Oude Meijers, Sven Tuinte, Ties Kueninger, Ties Michorius en Tim Grefte!

De openingsdagen van het jeugdhonk staat op onze socials, dus volg ons allemaal via @jeugdhonkhengevelde. Ook zullen we in de toekomst activiteiten, geïnspireerd door de jeugd, gaan opzetten.

Het openingswoord

Mark Tuinte namens de SSGH:
“Ondanks de vele verzoeken voor commerciële verhuur hebben we heel bewust gekozen voor exploitatie binnen het sociaal maatschappelijk domein. De oude peuterspeelzaal is nu een multifunctionele ruimte die kosteloos beschikbaar wordt gesteld en die ook gebruikt wordt door diverse bandjes, de muziekschool en onze muziekvereniging Amuzant. Daarnaast zouden we de ruimte ook kunnen gebruiken als extra vergader locatie. Het jeugdhonk in Bentelo is 3x zo groot. Voor nu kunnen we helaas in het huidige Kulturhus niet meer ruimte beschikbaar stellen. Mochten de plannen omtrent een nieuwe multifunctionele accommodatie concreter worden dan zullen we hierin zeker ook rekening gaan houden met de behoefte van het jeugdhonk”.