MiXX heeft een nieuwe pianist

De MiXX band is sinds de zomervakantie weer compleet met de komst Gerie Scholten. In de korenwereld geen onbekende persoonlijkheid.
Al vanaf zijn 7-de is Gerie bezig met muziek. Het is een veelzijdige muzikant die o.a. heeft gespeeld in een accordeonorkest, een harmonie, een big-band, een pop-band, een top 40 orkest en zelfs een Oekrainer groep.
Gerie bespeelt meerdere instrumenten, zoals piano, hammond, accordeon, bugel en gitaar. Gerie is werkzaam in de gezondheidszorg en woont in Haaksbergen. In zijn vrije tijd is hij al jaren begeleider van meerdere koren geweest en nu dus een geweldige aanwinst voor MiXX. Dat het meteen klikte tussen dirigent Sander Fox, de band en het koor bleek wel uit het spontane lidmaatschap van Gerie's echtgenote Ange, die het bij MiXX al helemaal naar haar zin heeft en al een warme plek tussen de alten heeft gevonden. We wensen Gerie en Ange een hele mooie tijd bij MiXX dat in 2021 haar 25 jarig jubileum gaat vieren. Het koor zal dan zeker van zich laten horen.

Wil je dan ook van de partij zijn? M.n. kan MiXX nog wel een paar goeie mannenstemmen gebruiken, dus kom gerust eens langs op een repetitie (maandagavond De Marke Hengevelde) of neem contact op met één van de bestuursleden. Deze vindt je op de website www.mixx96.nl