Najaarsconcert Amuzant zaterdag 15 november

Zaterdag 15 november houdt Amuzant haar jaarlijkse najaarsconcert. Dit concert wordt gehouden om 20.00 uur bij de Gebrande Waateren. Dus heb je zin in een leuk, gezellig avondje muziek dan is het zeker de moeite waard om te komen luisteren.

Muziek uit televisieseries als Game of thrones, maar ook uit films als Braveheart en Robinson crusoe komen deze avond voorbij. Of wat dacht u daarnaast van het vrolijke stuk music for happiness, dat zeker zal bijdragen aan een mooie avond. Afgesloten wordt er met een leuke mix met Latijnse muziek. In het A-orkest zult u een aantal nieuwe gezichten zien. Verschillende jonge muzikanten maken namelijk hun debuut in het A-orkest.Het B-orkest zal u versteld doen staan met het muziekstuk Guns ´n cowboys. Voor sommige muzikanten in dit orkest is het zelfs hun allereerste orkest. Erg spannend, maar ze willen graag samen laten horen hoe leuk muziek maken is. Na afloop is er nog de gelegenheid om samen met de muzikanten gezellig na te genieten onder het genot van een drankje.

Kom dus allemaal op zaterdagavond 15 november om 20.00 uur naar de Gebrande Waateren.. Ps, hierboven het nieuwe logo van Muziekvereniging Amuzant.