Papierboys bedanken bijna heel Hengevelde…..En wie kan helpen op 22 augustus?

De temperatuur moet maandag zo'n 35 graden zijn geweest en toch viel het oud papier ophalen toch redelijk mee. Oorzaken voor deze meevaller: 
- We waren om al om drie uur in de middag met het werk af, daarvoor waren we ook drie kwartier ‘s morgens eerder gestart. 
- Veel medewerking van bedrijven en particulieren gehad. Een aantal bedrijven hebben hun papier zelf naar de containers gebracht.
- Ook leek het erop dat velen gevolg hadden gegeven aan de oproep om het papier goed te verpakken en het bij elkaar te zetten.
Veertien dagen geleden was dit duidelijk anders waardoor we pas om vijf uur in de namiddag klaar waren en laten we het maar hardop zeggen iedereen de knollen op had.
Helaas waren er een aantal uitzonderingen bijvoorbeeld een adres waar meer dan dertig lege dozen op de stoep stonden en een ander adres waar de stapels kranten los op de grond lagen grond. We hebben het besluit genomen om deze zaken consequent niet meer mee te nemen.
Toch waren we zeer voldaan dat deze klus in tropische omstandigheden hebben geklaard. De opbrengst was drie containers van 40 ton.
Daarvoor onze dank. De WVV34 Papierboys.
Over veertien dagen zitten we te krap in de bezetting van de papierwagen. Zijn er twee personen die op 22 augustus mee kunnen helpen? 
Opgave via 06 371 99 320 Leeftijd vanaf 16 jaar.