Stichting Franje Hof van Twente: Samen tegen eenzaamheid in de Hof van Twente

‘Franje kookt over’ is voor alle ouderen uit Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo die op zoek zijn naar gezelligheid, verbondenheid en een lekkere maaltijd. Een mooi initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Hof van Twente. Want even een praatje maken of een leuke activiteit doen zat er voor veel ouderen de afgelopen tijd niet in door de coronacrisis. De inzamelingsactie loopt tot en met 02-11-2021.

Stichting Franje wil een tiental diners verzorgen voor alle ouderen uit de Hof van Twente die op zoek zijn naar gezelligheid, saamhorigheid, een luisterend oor of gewoon een lekkere maaltijd. Wie niet zelfstandig kan komen, wordt opgehaald.

Donaties zijn meer dan welkom
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook ‘Franje kookt over’ kan uw hulp heel goed gebruiken. Gasten betalen zelf slechts € 10 voor het diner, want er mag geen financiële drempel zijn voor ouderen met een smalle beurs. Daarom zijn donaties uit de Hof van Twente meer dan welkom.

Hoe meer steun, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Hof van Twente maken we samen.

Meer over Samen voor de buurt
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo zorgen we samen voor een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen RegioBank en haar Zelfstandig Adviseurs ook voor de Hof van Twente.