Truckrun 2023 met Kay, Silke, Fatima en Emiel!

Vanmiddag, na een ruime vertraging van pak em beet 45 minuten was het dan zo ver: Een enorm lint met 80 vrachtwagens van de Truckrun, dwars door Hengevelde. En met:
Hengeveldenaren Fatima Jaafil en Emiel Grefte,  (tegenwoordig woonachtig in Delden) en zij genoten met volle teugen. Kay Pierik en Silke Wensink waren ook van de partij!
De foto’s spreken voor zich!

Emiel Grefte

Om 14.00 uur vertrok stoet, onder de muzikale begeleiding van “Eighty-Eight” en na het startschot van burgemeester Ellen Nauta, vanaf het Kaasplein in Markelo voor een rit van 50 kilometer door de Hof van Twente. Geurs Hengevelde, het Loonwerk, Grondverzet en Transportbedrijf reed mee met drie vrachtwagens.

KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM

Hans van Middendorp namens de organisatie:
“Ja, we waren wat later. Dan moet er één plassen, en zo volgden er meer. Dat heb je soms met deze doelgroep, prachtig!
Over vanmiddag; Het was een prachtige rit.  Er stond dit jaar beduidend meer publiek langs de kant. Wat ook een mooie ontwikkeling was, de zorgcentra liepen massaal uit! Denk maar aan de Stoevelaar in Goor, WoZoCo in Diepenheim maar ook de Pellehof in Hengevelde hoorde ik! Het mooi weer zal daar aan bijgedragen hebben, maar daar gaan we wel wat mee doen!

Reflexxion speelde na afloop van het Truckersfestijn bij de Kroon. Dus na de rit werd  gelijk het lied ‘de Woonboot’ ingezet wat een feest! Een top dag!”

80 vrachtwagens door Hengevelde
Paul Grefte was een van de chauffeurs: "Ging mooi! Zoveel mensen zwaaiend langs de weg…. Geweldig! Het meisje naast me leek de koningin wel, ze bleef maar zwaaien!"
De rolstoelwandelaars zagen dat het goed was
Ook Silke Wensink had een topdag!