Uitstapje Zonnebloem 2019: Heerlijk!

Op vrijdag 23 augustus hebben 54 zonnebloemgasten uit Hengevelde en Isidorushoeve samen met 12 vrijwilligers genoten van een gezellig en zonnig dagje uit naar de Lutte.
De weergoden waren het gezelschap zeer goed gezind.Met de rolstoelbus van ter Doest en een taxibusje vol vrijwilligers zijn we om 11.00 uur vertrokken naar huifkarverhuur “de Luts” van de fam. Groener in de Lutte.
Na genoten te hebben van koffie met krentenwegge stonden er drie huifkarren, waarvan één met lift, klaar om de prachtige omgeving van de Lutte te laten zien. De tocht werd onderbroken voor een gezellige picknick, waarbij we genoten van advocaat met slagroom, Mummelman, fris en de nodige hapjes, verzorgt door een aantal vrijwilligers. Marrie Blanken vrolijkte de tocht nog extra op met haar accordeonspel. 
Na een mooi vervolg van de rondrit was het tijd de fam. Groener te bedanken voor de gastvrijheid en de bus in te stappen om nog een mooie rit te maken door Twente richting Hengevelde. Daar stond Casper van “Herberg de Gebrande Wateren” klaar om ons te laten genieten van een drankje en een heerlijk diner. De gasten, maar zeker ook onze Zonnebloemafdeling kunnen terugkijken op een mooie en geslaagde dag.
 
Meer foto’s van deze dag zijn binnenkort terug te vinden op de facebooksite van de Zonnebloemafdeling.