Van 4 tot 85, man wat prachtig!

Voor de zesde keer dit jaar waren ze weer paraat. De onzichtbaren en onmisbaren.
(KLIK HIER VOOR MEER FOTO’S)
Deze onzichtbaarheid duidt soms op letterlijk niet gezien worden, maar is vaak ook een gebrek aan waardering.  ‘Schoonmaak is dirty work: werk dat noodzakelijk is, maar waar vaak niemand zin in heeftZe flikken het elke jaar toch maar weer en met plezier! Jan Lansink:

“Ik vind het prachtig mooi werk, we doen het met een mooi team! Iedereen heeft zijn vaste taken, we hebben echt een leuke ploeg zo!”

Harry Rouhof: “Je ziet van alles op de vroege ochtenden. Met name zondagochtend was het hier één groot tapijt aan bekers. En op het moment dat we alles bij elkaar hadden ging de wind een rol spelen, lastig ha ha!”

Herman Pelle vult aan: “Ook de toiletten zagen er na de zaterdagavond op zijn zachts gezegd iets anders uit dan nu. Er is zelfs een onderbroek met inhoud gevonden en ja, dat moeten we dan ook opruimen”.

Voorzitter Kasper Put: “Ik denk dat ik namens heel Hengevelde spreek, door te zeggen dat er heel veel waardering is voor deze groep. De relatief onzichtbare krachten zijn enorm belangrijk. We koesteren deze groep en al onze vrijwilligers.”

Van 4 tot en met 85!