Volgende week: Hengeveldse Avondvierdaagse!

Na het komende Pinksterweekend is het alweer zover; de Hengeveldse Avondvierdaagse is van dinsdag 21 mei tot en met vrijdag 24 mei. Leerlingen van de Petrusschool en ook de peuters van De Honingbijtjes mogen meelopen. Doe jij ook mee?

De afstanden
Elke avond zijn er twee routes, namelijk 3,5 kilometer (voor groep 1 t/m 4 en de peuters) en 7 kilometer (voor groep 5 t/m 8). Op de woensdag en vrijdag loopt ook de rolstoel wandelgroep mee met de korte afstand.

Op de woensdag en vrijdag loopt ook de rolstoel wandelgroep mee met de korte afstand.

Starttijd
We verwachten iedereen ’s avonds om 18.00 uur op het schoolplein. De start van de 7 km is om 18.00 uur. We zijn dan ongeveer om 19.30 uur terug op school.
De start van de 3,5 km is om 18.15 uur. We zijn dan ongeveer om 19.15 uur terug op school.

Begeleiding
We wandelen onder begeleiding van ouders en enkele leerkrachten van de school. Voor de peuters en de kinderen van de groepen 1 t/m 4 geldt dat ze alleen mee kunnen wandelen onder begeleiding van een volwassene.

Voor de oudere klassen hebben zich al diverse ouders aangemeld. Maar aanvullend is iedereen die wil meelopen uiteraard welkom!

Pauze
Onderweg is er een korte pauze. Hier krijgen alle deelnemers wat te drinken en iets lekkers aangeboden. Zelf (veel) snoepgoed meegeven is dus niet wenselijk.

Intocht
Op vrijdagavond is de feestelijke intocht. We verzamelen ons, om ongeveer 19.15 uur, na de wandeltocht bij Très Chic en gaan van daaruit in een lange optocht naar school. Wat zou het mooi zijn dat er dan veel vrienden en familie langs de route staan om de prestatie te vieren. Dus nodig iedereen hiervoor uit!

Lees voor meer praktische informatie het voorgaande bericht: Loop je ook mee met de Hengeveldse Avond4Daagse – WegdamNieuws