Zonder afspraak een herhaalprik halen in Hengevelde

GGD Twente organiseert op vrijdag 3 februari van 13.30 tot 19.30 uur een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie aan de Bretelerstraat 16 (Kulturhus de Marke) in Hengevelde. De tijdelijke locatie is bedoeld voor inwoners uit de directe omgeving die in aanmerking komen voor een corona-herhaalprik. Er is vrije inloop, dus je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Laagdrempelig

Samen met gemeenten in onze regio kijken we waar kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij gevaccineerd kan worden. Zo krijgt iedereen die dat wil, de kans om zich te laten vaccineren tegen corona.

Waarom een herhaalprik

In het najaar en in de winter kan het coronavirus opleven. Met een herhaalprik kunnen mensen de bescherming tegen het virus weer op peil brengen. De vernieuwde vaccins beschermen tegen meer varianten van het virus, waaronder de omikronvariant. Hoe meer inwoners de coronaprik halen, hoe beter een opleving van het coronavirus kan worden afgeremd. Zo voorkomen we samen dat de zorg het te druk krijgt. En helpen we met elkaar bedrijven, winkels en sportscholen open te houden.

Meer informatie?

De vaste vaccinatielocaties in Twente zijn in Almelo, Enschede en Nijverdal. Bij deze locaties kun je naast de herhaalprik terecht voor de eerste en/of tweede coronaprik. Kijk voor meer informatie op www.ggdtwente.nl/corona.