Zonnebloemnieuws Oktober

De uitslag van de Zonnebloemloterij is bekend, we willen iedereen nogmaals bedanken voor de deelname, er zijn door onze vrijwilligers ruim 1700 loten verkocht. We bedanken vrijwilligsters voor hun inzet bij de verkoop. Hopelijk bent u ook een keer in de prijzen gevallen, zo ja laat het ons weten. Onderaan dit bericht vindt u de trekkingslijst.

Prijzen digitaal verzilveren

Mensen die een prijs gewonnen hebben, kunnen zoals altijd het winnend lot opsturen naar NSOF, t.a.v. de Zonnebloemloterij, Postbus 440, 5000 AK in Tilburg, Dit adres staat op de achterzijde van elke lot. Nieuw dit jaar is dat winnaars hun prijs ook digitaal kunnen verzilveren via zonnebloem.nl/prijs. Hier vullen ze het winnend lotnummer in en alle benodigde gegevens om de prijs te kunnen ontvangen. Prijzen worden binnen 6 weken uitgekeerd.

Ook is op donderdag 12 oktober de opbrengst van de RABO-clubactie bekend gemaakt, de Zonnebloem mocht het mooie bedrag van  997.14 euro in ontvangst nemen, ook hiervoor, dank u wel voor uw uitgebrachte stem op de Zonnebloem. We kunnen met deze opbrengsten weer activiteiten organiseren voor onze deelnemers.
Op 15 november a.s. gaan we voor het eerst sinds de coronaperiode weer eens winkelen in Oldenzaal. Is het voor u een probleem geworden zelfstandig te gaan winkelen en lijkt het u gezellig zich eens bij ons aan te sluiten, neem dan contact op met Ria Doeschot tel. 06 57067111 voor meer informatie. De kosten voor dit uitje zijn 15 euro p.p. dit is inclusief de lunch en de busreis met de rolstoelbus van taxi ter Doest.

De Zonnebloem is ervoor iedereen met een fysieke beperking vanaf 18 jaar en dus niet alleen voor de ouderen zoals vaak gedacht wordt. Op zonnebloem.nl vindt u alle informatie over het Zonnebloemwerk en ook bij de plaatselijke afdeling kunt u informeren naar de mogelijkheden.