Zwarte Cross met vele Hengeveldenaren op elk gebied actief

Het was gisteren de laatste dag van de Zwarte Cross. De zondag werd gestart met een kerkdienst in de megatent, waarna Kraantje Pappie en De Staat onder meer optraden op het hoofdpodium. Maar niet alleen nationeel bekende artiesten stonden op de bühne, ook de Party Ploppers uit Hengevelde/Bentelo en MoNoMaN oNeMaNbaNd, oftewel Lennard Kiezenbrink had zijn optredens. Zondagmorgen ging Lennard op de platte wagen over de camping om gasten wakker te maken. Over het weekend verdeeld trad hij maarliefst zes keer op. Het publiek was gedurende 75 minuten gefascineerd en er liep dan ook niemand weg toen hij optrad!
De Party Ploppers hadden een debutant in de gelederen genaamd Marcel Keizer. Misschien wel de oudste Party Plopper ooit, maar zeker niet de minste. Marcel: “Dit kan je gewoon met geld niet betalen. De sfeer was geweldig. De dames waren top, met de heren doen we het volgend jaar anders, haha!". Ties Nollen: "Het was geweldig, een mooie sfeer gehad en zelfs een keer mogen afsluiten dit jaar, super! Ook heb ik zelf Bökkers gezien, dat vond ik wel één van de mooiere dingen dit weekend!". Mahmoud Jaafil was kort maar krachtig: "Goud!". Maar ook Taxi Ter doest was zeer actief. Raymond ter Doest hierover:

Alles is op de plek gekomen en hebben iedereen op de afgesproken tijd kunnen rijden. We reden gisteren 13 touringcars diverse keren van en naar de Zwarte Cross. De boekingen via onze site is dit jaar een groot succes, 99% van de passagiers had een E-ticket en hierdoor konden we de ritten dit weekend goed organiseren. Helaas was op vrijdagavond de zondagochtend om 11.00 uur al uitverkocht. Als we dit eerder hadden geweten was beter geweest, hadden we een extra bus kunnen plannen. Iets om volgend jaar rekening mee te houden. Iedereen bedankt voor de reserveringen en medewerking tbv de E-Tickets!"

Uiteraard waren er ook vele bezoekers uit Hengevelde, getuige de grote hoeveelheid fietsen, die het gehele weekend lang bij Café 't Kooltje stonden. (zie foto's hieronder).

KLIIK HIER VOOR FOTO'S EN VIDEO'S.