Paasparty Bentelo: “Tevreden over verloop van de avond”

De jaarlijkse Paasparty in Bentelo, het eerste grote tentfeest in de regio, was gisteren goed voor zesduizend bezoekers. Het evenement, dat zich afspeelde in vier tenten, was net zoals andere jaren op voorhand uitverkocht.
Voorzitter van de PJO-HAJO Kilian Ros:”De Paasparty 2018 is weer super verlopen, we hebben ruim 6000 bezoekers mogen ontvangen op ons feestterrein. De sfeer in de vier tenten was fantastisch en we zijn tevreden over het verloop van de avond. Nu hard aan het werk om alles weer op te ruimen!"
DJ Bartezz uit Hengevelde stond ook op het podium (foto boven). Een bezoeker over het evenement: "Ik ga al jaren naar de Paasparty, hoelang kan ik me niet herinneren. Maar dat ik elk jaar zorg voor een kaartje dat staat vast! Vroeger was het nog een grote tent bomvol met mensen, nu is er veel meer sfeer door de verschillende podiums, geweldig!"

De paasboake in Bentelo was minder hoog dan eigenlijk had gekund, 'slechts' negen meter. De veiligheid van de omstanders stond voor de organiserende plattelandsjongeren voorop. De Paasboake werd net als voorgaande jaren 9 meter hoog en krijgt een inhoud van 1000 kuub. Door de januaristorm was er meer dan voldoende hout voorhanden. Maar met het oog op de veiligheid van de bezoekers en de vergunning werd er een houtstop afgekondigd.