Virtuele informatieavond Het Twickel College Delden voor ouders van leerlingen groep 8

Op donderdagavond 5 november houdt Het Twickel College Delden van 19.00 tot 21.00 uur een virtuele informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8.
Normaal gesproken ontvangen wij u natuurlijk graag persoonlijk in ons schoolgebouw, maar vanwege de huidige omstandigheden is dit helaas niet mogelijk. Om u een zo goed mogelijk beeld van onze school te geven, organiseren wij een interactieve informatieavond via onze website.
De informatieavond bestaat uit een virtuele rondleiding door de school met informatie over het onderwijs in Delden (huidig en Route 10-14). Daarbij staat de aandacht voor de ontwikkeling en persoonlijke groei van leerlingen centraal. Er is gelegenheid om via een aantal webinars en livestreams informatie in te winnen en in gesprek te gaan of vragen te stellen. Wij zien er naar uit om u te laten zien wat Het Twickel College Delden te bieden heeft.

Vanaf woensdag 4 november om 15.00 uur kunt u onze school al virtueel bezoeken om de sfeer te proeven en te kijken welke webinars voor u het meest interessant zijn. Kijk op www.twickelcollegedelden.nl voor alle informatie.