donderdag, 15 oktober 2020 18:19

Coronateststraat in Bentelose kerk om wachttijd terug te dringen

Geschreven door

Huisartsen uit Hengevelde en Delden hebben samen het initiatief genomen om maandag 19 oktober een coronatestraat te openen in de Bentelose Kerk. Dit doen de huisartsen in overleg met de GGD Twente en de gemeente Hof van Twente. In de 'straat’ kunnen dagelijks 300 tot 400 tests plaatshebben. Het is de bedoeling dat getestte personen na een dag uitsluitsel krijgen via de website www.coronatest.nl. Via de GGD en deze site kunnen mensen zich ook voor een test aanmelden. Mensen die worden getest lopen de kerk in in plaats van dat ze in hun auto kunnen blijven zitten. Het plan is dat de teststraat door de week van 8.30 tot 18.30 uur is geopend.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Meer in deze categorie: « Brandweer rukt uit naar de Eschweg

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.