donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 onder 15 geven te Wierik en Jaafil droomafscheid

  • woensdag, 10 mei 2017 22:53
  • Geschreven door 

In een rechtstreeks duel tegen concurrent vv Twenthe Goor bleven de groen gelen ongeslagen dit seizoen en behielden daardoor met 1 wedstrijd voor de boeg de benodigde vier punten voorsprong, eindstand 2-2. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM VAN INGE WORKEL EN ENKELE FILMPJES) Onder toeziend oog val vele toeschouwers was het een echte kampioenswedstrijd waar van beide kanten fel gestreden werd voor de overwinning,  Vele clichés passeerden de revue; Van titanenstrijd tot clash der giganten en tot een echte kampioenswedstrijd is nooit goed. De titelstress was dan behoorlijk van invloed op een tiental spelers, Wessel Hogenkamp was de uitzondering! Na de openingstreffer van de Goorse tegenstander was het Stan Wegdam die met een vrije trap de teams weer op gelijke hoogte bracht; Van grote afstand krulde Stan de bal in de kruising. Dit was tevens de ruststand.

Een kwartier na de thee wist doelverdediger Lars Escher met een perfecte en loepzuivere dropkick Stan Wegdam weg te sturen die vervolgens spits Jasper Japie Grefte toevalliger wijs wist te bedienen. Voor open doel was het voor de Hengeveldse spits een koud kunstje en zo wist hij WVV op voorsprong te brengen.


kAMPIOEN J15 155

Deze luxe was echter van korte duur: In de eerstvolgende tegenaanval was de wedstrijd al weer in evenwicht. Zo werd het billen knijpen in de slotfase maar de Wegdammers hebben geknokt als echte mannen en wisten een gelijkspel uit het vuur te slepen dat genoeg was voor de:

Titel. Scudetto, kampioenschap!

Dit betekent dat de mannen ongeslagen kampioen zijn geworden en hiermee geschiedenis hebben geschreven.
Aanstaande zaterdag wacht nog de derby tegen noaber Bentelo dit zal nu echter een wedstrijd worden om de wel bekende keizers baard.

Na afloop zal er een rondrit volgen op de platte wagen.

Dus blijft allen thuis om de mannen van C1 toe te zwaaien.

kAMPIOEN J15 180

Vaste supporwert Ria Escher alias Oma Sjaki tussen haar mannen.

Mike te Wierik en Hamoudi Jaafil stoppen na dit seizoen als jeugdtrainer bij WVV'34

Laatst aangepast op woensdag, 10 mei 2017 23:20
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Sabine Freriksen donderdag, 11 mei 2017 07:44 Geplaatst door Sabine Freriksen

    Mooie foto van oma Sjakie met haar mannen, maar er ontbreekt er een.
    Er deed er nog een mee!

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren