maandag, 22 april 2019 22:13

Jeroen Nijkamp benoemd tot technisch coördinator van jeugd W.V.V.'34

Geschreven door

Jeroen Nijkamp is al enige tijd trainer voor de jeugd van W.V.V. '34. In die tijd heeft Jeroen al veel draagvlak gecreëerd door zijn enthousiaste aanpak. Met ingang van 1 januari 2019 is Jeroen Nijkamp door W.V.V. '34 benoemd tot Technisch Coördinator van de jeugd. Hij richt zich daarbij op de onderbouw die bestaat uit de mini's tot en met de JO13. We zien de inzet van Jeroen namelijk graag breder dan het trainen van  één team. Het begeleiden van leiders, trainers in de onderbouw, alsmede het coördineren van trainingen zal Jeroen samen met de commissie VTZ onderbouw meer vorm geven, om op die manier optimaal gebruik te maken van de kennis en ervaring van Jeroen. 

Afgelopen donderdag werd de samenwerking officieel door het tekenen van een overeenkomst in het bijzijn van enkele betrokkenen. Wij gaan ervan uit dat de samenwerking met Jeroen zal bijdragen aan de doelstellingen binnen de jeugd: creëren van plezier in combinatie met ontwikkeling op elk niveau. Dat lijkt simpel, maar zoals een van de beste voetballers ooit zei: simpel voetbal is het moeilijkste wat er is.

Jeroen succes!

(bron: www.wvv34.nl)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.