vrijdag, 17 mei 2019 22:08

W.V.V.'34 JO11-1 speelt morgen om het kampioenschap in de Hoofdklasse

Geschreven door

A.s. zaterdag speelt W.V.V.'34 JO11-1 een belangrijke wedstrijd tegen FC Eibergen. Bij winst of gelijkspel is W.V.V.'34 JO11-1 kampioen in de hoofdklasse! Op dit moment staat het team 5 punten los van de nummer 2 (SP Lochem). W.V.V.'34 behaalde tot nu 24 punten uit 9 wedstrijden.

De afgelopen tijd heeft JO11-1 vele supporters gezien bij hun wedstrijden. Wat leuk! We nodigen voor morgen dat ook iedereen uit de jongens en meiden aan te moedigen voor hun kampioenswedstrijd! Morgen wordt er om 11.45 uur afgetrapt op Sportpark de Bijenkamp, Rietmolenseweg 5 in Eibergen. Alle supporters tot morgen en JO11-1: zet 'm op!

(bron: www.wvv34.nl)

Laatst aangepast op vrijdag, 17 mei 2019 22:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.