maandag, 19 oktober 2020 20:14

Bistro de Kolenbrander start met 'Preuverie Boxen', bestellen mogelijk

Geschreven door
Afgelopen week moest de horeca opnieuw verplicht de deuren sluiten. Bistro de Kolenbrander ook, maar zij gaan starten met een initiatief om de gasten toch te kunnen blijven voorzien van hun lekkernijen. "Omdat we met zijn allen weer thuis moeten blijven, proberen wij het voor jullie iets dragelijker te maken. Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober kun je genieten van een selectie van onze voorgerechten, hoofdgerechten en een heerlijk dessertje. Bij de hoofdgerechten zit een handleiding bij hoe de hapjes zo lekker, snel en makkelijk mogelijk warm gemaakt kunnen worden. Bestel onze Preuverie L en/of XL Box via info@bistrodekolenbrander.nl of bel ons vanaf woensdag 12:00 uur via 0547-333972. Let op: De boxen zijn te bestellen tot vrijdag 23 oktober 20:00 uur. De boxen zijn zaterdag en zondag af te halen vanaf 16:00 uur." Hieronder de keuzemogelijkheden:

b Custom

De normale afhaalkaart is natuurlijk ook beschikbaar:

e4ae93f2 65bd 4112 b383 4c6b30ef2d2a

 

Laatst aangepast op maandag, 19 oktober 2020 21:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.