dinsdag, 01 december 2020 18:21

Theo en Lies willen Hartgerink hartelijk bedanken: "Herkenden de auto haast niet weer!"

Geschreven door

Onlangs was de start van de testweek bij Autogarage Hartgerink en daarom verlootten zij een gratis poetsbeurt ter waarde van € 125 voor een auto! Theo Broshuis is de winnaar geworden van de Hartgerink Testweek actie. Zijn Opel Agila werd door de poetsafdeling onder handen genomen en zoals u kunt zien glimt hij weer als nieuw. Hij schreef onderstaande brief met het verzoek dit te delen met de lezers van Wegdamnieuws, want hij was meer dan tevreden! Theo en zijn vrouw Lies gaven onder meer aan de auto niet weer te herkennen en willen Hartgerink nogmaals bedanken.

De ingezonden brief:

Garage Hartgerink,
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de onlangs gewonnen verloting van de testweekactie en poetsbeurt voor onze Opel Agilla. Dit is op zo'n deskundige manier gebeurd dat we de auto haast niet weer kenden. 
Hij staat er weer prachtig bij. We raden dit voor iedereen aan. Hartelijk bedankt.
Theo en Lies Broshuis.

gra

Laatst aangepast op dinsdag, 01 december 2020 18:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.