woensdag, 30 december 2020 05:11

Buurtzorg keert terug in Hengevelde

Geschreven door

Een klein jaar geleden is Buurtzorg wegens omstandigheden gestopt met het verlenen van zorg in Hengevelde. Dit is sinds korte tijd weer gestart. Buurtzorg laat hierover het volgende weten aan Wegdamnieuws: "Omdat we dit erg jammer vinden heeft Buurtzorg Bentelo de zorg weer gestart voor de bewoners die zorg nodig hebben in Hengevelde. Het leveren van zorg thuis aan oudere mensen, mensen met beperkingen en chronisch zieken verdient een toegewijde en efficiënte houding naar cliënten. De verpleegkundige en verzorgende-IG speelt daarin een centrale rol. In overleg met de cliënten neemt zij directe beslissingen over de inhoud van en de werkwijze bij de hulpverlening De samenwerking met de eerstelijns gezondheidszorg - in het bijzonder de huisarts - bevordert een toegesneden aanbod van verpleging, persoonlijke verzorging en welzijn (ondersteunende begeleiding)." Wij heten Buurtzorg een hartelijk welkom terug in Hengevelde en wensen hun veel succes met het leveren van zorg in deze bijzondere tijd.

Buurtzorg Nederland biedt een natuurlijk alternatief voor thuiszorg in Nederland. Buurtzorg Bentelo is te bereiken op: 06- 22027967.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.