vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

SIO-nieuwjaarsbijeenkomst druk bezocht, nieuwe voorzitter gepresenteerd

  • zondag, 27 januari 2019 21:39
  • Geschreven door 
Tonnie toont zijn 'bar take over' werkkleding van die avond vanwege zijn nieuwe functie Tonnie toont zijn 'bar take over' werkkleding van die avond vanwege zijn nieuwe functie

“t Kooltje, met als ‘bar take over’ het SIO bestuur in de bediening liep vol vanmiddag na de klassieker Feyenoord-Ajax met goed gemutste ondernemers. Het openingswoord van voorzitter Martijn Tuinte ging over de huidige situatie van de Hengeveldse ondernemersvereniging; De nieuwbouw met de daar aan gerelateerde werkzaamheden legt de Wegdamse ondernemers geen windeieren. Maar ook de uitbreiding van het industrieterrein ’t Wegdam, met meer dan 3 hectare kwam ter sprake. Het schetsontwerp wordt op korte termijn gepresenteerd aan de geïnteresseerden. Als laatste kwamen de wisselingen binnen het SIO-bestuur ter sprake. Secretaresse Annemiek Zwienenberg gaf aan in 2019 te willen stoppen, waarvoor op dit moment nog geen vervanger is gevonden. Maar ook voorzitter Martijn Tuinte gaf aan de voorzittershamer door te hebben gegeven, en wel aan Tonnie Wegdam. Tonnie:

“Martijn Tuinte kwam zo ongeveer een half jaar geleden bij mij ‘op de brink en ik dacht: Dit gaat niet over prins carnaval! De vraag was of ik voorzitter wilde worden van de SIO. Ik heb er vervolgens over nagedacht en het een en ander overlegt met mijn gezin en we kwamen er snel uit.
We gaan voor de toekomst!”

SIO 2

Martijn Tuinte sloot af met het bedanken van alle vrijwilligers die hebben geholpen met het aanbrengen en onderhouden van de bloemen in de zomer en de feestverlichting in de wintermaanden.  Op 6 februari wordt de verlichting weer verwijderd, mochten er nog mensen zijn die zich geroepen voelen, melden bij Jon Klein Breteler”.

Laatst aangepast op zondag, 27 januari 2019 21:45
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren