maandag, 27 juli 2020 06:30

Met de vlag op vakantie: De mannen van groep 8! (2)

Geschreven door
De jongens van groep 8b met de vlag op vakantie! De eerste keer samen kamperen, ze hopen dat er nog vele volgen. Met hese stemmen en weinig slaap werd een fantastisch en onvergetelijk weekend afgesloten aan de Gorsveldweg bij de familie Assink!
Na het succes van de afgelopen jaren wederom: Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren/ Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! (Zie onderaan deze site)

De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! De foto’s van exotische oorden zullen naar alle waarschijnlijkheid achterwege blijven dit jaar, maar de thuisblijvers hebben ongelijk!

Succes!
 
vlag 2 1
 
45daabba ff54 484f 896b ad3a7a741b73 Custom

Laatst aangepast op zaterdag, 25 juli 2020 20:23
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.