zaterdag, 01 augustus 2020 06:03

Met de vlag op vakantie: Wit zandstrand in Nederland! (3)

Geschreven door
Vandaag deel 3 van ‘Met de vlag op Vakantie”, drie keer op rij vanuit Nederland met drie foto's! Wouter Luttikhold:”
Geen vakantie naar Kroatië dit jaar, maar wel 2 heerlijke weken op de camping aan de Utrechtse Heuvelrug in Woudenberg. Natuurlijk gaat de vlag weer mee! In deze vakantie is het veel zwemmen aan het Henschotermeer met wit zandstrand en een heus eiland! En verder, ja: Een dagje Utrecht, het militaire museum bezocht in Soest. We vermaken ons prima in eigen land!”
Groeten, Wouter, Ellis, Kay, Lotus & Diede

lut 1 Custom

Na het succes van de afgelopen jaren wederom: Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren/ Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! (Zie onderaan deze site)


De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! De foto’s van exotische oorden zullen naar alle waarschijnlijkheid achterwege blijven dit jaar, maar de thuisblijvers hebben ongelijk!


Succes!

lut 2 Custom

Laatst aangepast op vrijdag, 31 juli 2020 10:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.