Op vrijdag 21 juni de 3e VIOS Teenage Party

Op vrijdag 21 juni organiseren wij, Mexx ten Heggeler, Jeroen Slijkhuis, Jasmijn Escher, Emma Tuinte, Thijmen Tijhof, Joost Rouweler, Susan Beuving en Mirle ten Thije o.g. Boonkkamp de derde editie van de VIOS Teenage Party. Mirle:”Net zoals elk jaar hebben wij een leuke prijs geregeld, maar nu kan je deze op een vernieuwde manier winnen; aangepast op ons thema. Omdat ons thema dit jaar GLOW IN THE DARK is, regelen wij de GLOW IN THE DARK schmink. Wie zichzelf het mooist/ gekste/ opvallendste schminkt wint de grote prijs van de avond. Op deze avond regelen de VIOS DJ’s weer de muziek en de sfeer, dit belooft weer heel wat! 
Net zoals ieder jaar gelden er een aantal regels namelijk, OUDERS ZIJN VERBODEN! En dat wij ons aan het NIX<18-beleid houden. Deze avond begint om 20:30 uur en eindigt om 24:00 uur. Tot 21:00 uur is de entree gratis, kom je na 21:00 uur bedraagt de entree €5,-. Dit jaar vindt het feest plaats in de Rock Palast.
Dus heb jij zin om een leuk avondje feest vieren? Kom dan naar de VIOS TEENAGE PARTY met het vernieuwde thema: GLOW IN THE DARK!”