Pieter Column: Wereldberoemde voetballers gespot  tijdens kampioenswedstrijd van (JO 7-2) 77

Wereldberoemde voetballers gespot  tijdens kampioenswedstrijd van JO 7-2 op het WVV voetbalveld

In de galerij kampioensteams van WVV kan weer een superteam worden toegevoegd. Een bijzondere plek op de “wall of fame” voor deze jonge voetbalsterren van Hengevelde. Groen gele talenten van het JO 7-2 team  schreven geschiedenis. Pim, Sophie, Hidde, Bram, Joep en Sepp waren onoverwinnelijk.

Bijzonder in het verslag op Wegdamnieuws was dat er alleen voornamen werden genoemd. Ondanks mijn speurzin en detective achtergrond heb ik de achternamen niet kunnen achterhalen. Fijn dat de voetbalvereniging WVV deze sterren nu al beschermd tegen de roddelpers en onaangekondigde talentenscouts!

Het succesvolle team werd niet toegezwaaid tijdens een feestelijk onthaal door het dorp. Heel begrijpelijk omdat er toch wel vaak ongelukken gebeuren. Zelfs in Hengevelde kantelde eens een kampioenswagen in de poging om zo snel mogelijk te draaien bij de rotonde! Veel  gewonden die er nu nog gelukkig over kunnen vertellen.

Maar een feestelijke toejuiching op het plein bij de H.E.T. tent mocht ook niet doorgaan omdat WVV1 geen kampioen is geworden. Net als de dames van Ajax. Die mochten ook niet groots onthaald worden omdat AJAX 1 slechts derde werd in de eredivisie.

Het team JO 7-2 moet wel  zeer bijzonder talentvol zijn. Alle spelers worden vergeleken met gerenommeerde wereldspelers. En dat is zeer gedurfd! Maar ja talent moet snel ontdekt worden. De jeugdopleiding  van WVV moet toch ook wel heel bijzonder zijn en op een hoog niveau functioneren. Zoveel talenten in één team! Een wonderlijke prestatie!

Supersnelle Sepp lijkt nu al veel op Mbappé van Paris Saint Germain. Joep is met zijn technisch vernuft net  Vaclav Cerny van FC Twente. Bram komt qua inzet in de buurt van Wout Weghorst van Manchester United. Een echte spitsen bijter! Hidde met zijn inzicht en techniek voetbalt net als  Lional Messi. Lieke Martens wordt vergeleken met Sophie. Misschien speelt zij met haar doorzettingsvermogen ook eens bij FC Barcelona! Pim ten slotte, is precies als Luka Modric van Real Madrid. Een ongekend loopwonder.

De kampioenswedstrijd van het JO 7-2 team werd gespeeld tegen Delden. Met zoveel talent was het gewoon een makkie! De uitslag 14-6 geeft het scorend vermogen aan. Maar ja, samen zijn ze ook wel een wereldteam voor Hengevelde!

 

Ik vlieg weg…………

Pieter Column