Nieuwe trainer WHC stelt zich voor

WHC heeft een nieuwe trainer aangesteld voor volgend seizoen in de naam van Theo van der A, de opvolger van Bart van Rossum bij TVO uit Beckum aan de slag gaat.Theo gaf aan begin maart aan op deze site overtuigd te zijn dat bij WHC talent genoeg rondloopt, dit zag hij doordat hij onlangs een wedstrijd van ons heeft bekeken. Theo stelt zich aan u voor:“Ik zal me eerst voorstellen: Mijn naam is Theo van der A en ben woonachtig in Hengelo Overijssel. Daar woon ik samen met Jeannet en haar zoon, zelf heb ik twee zoons die zelfstandig wonen. Mijn vrijetijdsbesteding bestaat uit sporten, handbal uiteraard, vrijwilligerswerk ( Hengelose Omroepstichting ) en ik schilder schilderijen. Mijn eigen handbalcarrière begon bij Donar., daar heb ik 2 jaar op afdelingniveau gespeeld. Daarna heb ik maar liefst 15 jaar bij Hercules uit Hengelo gespeeld. Daarvan 12 jaar Eerste divisie, en 3 jaar Eredivisie. Mijn plek in het team was cirkelloper. Hoogtepunten waren het Nederlands Kampioenschap Veldhandbal in 1983, Halve finale beker NHV en diverse kampioenschappen.Als trainer ben ik bij onder andere werkzaam geweet bij:

Hercules, Berghuizen, Hacol, RSC, TVO, Stormvogels, Donar, Olympia, DHV, Kedingen , Borhave en Stevo actief geweest. Hoogtepunten waren bijvoorbeeld: Kampioenschappen Stormvogels, TVO, DHV en 2015 Stevo .Ik heb gekozen voor WHC omdat ik een goede eerste indruk van de vereniging kreeg. Ook kreeg ik die indruk van het eerste en tweede team, en de jeugdteams waarin progressie kan zitten naar mijn mening. Ik heb al wel een beeld van het eerste team voor komend seizoen, maar kan daar nog niets over zeggen. We zijn nu druk met trainingen en bekerwedstrijden.

Op die manier leer ik de speelsters beter kennen, en ga ik werken aan een strategie voor het nieuwe seizoen. Het belangrijkste voor mij is dat we een goede samenwerking hebben en dat de speelsters plezier in het handbal hebben en houden. Als dat er is kom je met een hecht team heel ver. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in en zal me gaan inzetten om er, samen met de speelsters en de vereniging een topjaar van te maken.

Kortom, ik kijk met plezier uit naar komend seizoen bij WHC!”