Ook Cupido naar de volgende bekerronde!

Na de stunt van voetbalvereniging WVV’34 in de beker wisten ook de volleybaldames van Cupido door te dringen naar de volgende rond vanavond tegen Aastad uit Almeo.

De dames van Cupido begonnen sterk aan de wedstrijd. Er werd goed samengespeeld en er werden mooie ballen gescoord. De tegenstander had er moeite mee om er tussen te komen. De dames wisten deze eerste set met maar liefst 25-8 naar zich toe te trekken.

Vol enthousiasme begonnen ze aan de tweede set. Dit enthousiasme duurde niet lang door de moeizame start. De pass kwam niet bij de spelverdeler en er werd te weinig gescoord. Toch lukte het om bij te blijven. In de twintig werd het spannend, de dames stonden met 23-21 achter. Toch wisten ze terug te komen en te vechten. De set werd uiteindelijk toch nog binnen geharkt met 26-24.

Met de kop omhoog en volle moed begonnen ze aan de 3e set. Door een goed begin liepen ze al snel uit richting een 6-1 voorsprong. De tegenstander kreeg het er maar wat zwaar mee en konden maar moeilijk tot scoren komen. Uiteindelijk werd ook set drie mee m=naar Hengevelde genomen:  25-13.

Hierbij wonnen ze de wedstrijd met 3-0 en zijn de groen gelen door naar de tweede ronde van de beker.