Robin heeft de beker

Robin Raanhuis heeft deze zomer voor de tweede keer het eindklassement gewonnen van de Hengeveldse Tourpoule. Hij nam daarmee het stokje over van Mike te Wierik die eveneens twee keer aan het langste eind trok in zijn ‘wielercarrière’. Het podium wordt compleet gemaakt door het zilver van good old Bennie Barink en het brons van Roy Workel. De Tourpoule wordt sinds 2012 georganiseerd, bij lees meer vind je  alle oud winnaars.
Deelnemen aan de Wegdamnieuws Eredivisie kan nog tot 15 september 18.30! Het spel begint met een proefperiode van speelronde 1 t/m 4. Tijdens deze proefperiode kun je onbeperkt transfers doorvoeren. De beste rondescore die je behaalt tijdens de proefperiode telt mee voor het definitieve spel. KLIK HIER om mee te doen! Hieronder de uitleg:
 

Winnaar Wegdamnieuws Tourpool tot nu toe:

2012 Christiaan Spijkerman
2013 Robin Raanhuis
2014 Mike te Wierik
2015 Henri Raanhuis
2016 Gijs Pierik
2017 Mike te Wierik
2018 Robin Raanhuis

De eindstand van 2018:

Uitleg Wegdamnieuws Eredivisie:

Bij TopCoach NL 2018/2019 stel je een team samen van 18 spelers (maximaal 4 per club), op basis van een budget van € 48 miljoen.
Per speelronde verdien je punten op basis van de werkelijke prestaties van je spelers in de Eredivisie (doelpunten, assists, de nul houden, gele/rode kaarten etc.).
Je selecteert:
• 11 basisspelers die 100% van de reguliere punten verdienen;
• 4 bankspelers die 50% van de punten verdienen;
• 3 tribunespelers die geen punten verdienen.
Daarnaast kies je per speelronde een teamcaptain. Een teamcaptain behaalt 200% van de reguliere punten. Met uitzondering van 4 Super Weekends (speelrondes 10, 17, 23 en 34), dan ontvangt de captain 300% van de punten. Dit geldt voor zowel de plus- als de minpunten.
Tot slot voorspel je de Wedstrijd van de Week, waarmee je extra punten kunt scoren.
 
PROEFPERIODE: RONDE 1 T/M 4
Het spel begint met een proefperiode van speelronde 1 t/m 4. Tijdens deze proefperiode kun je onbeperkt transfers doorvoeren. De beste rondescore die je behaalt tijdens de proefperiode telt mee voor het definitieve spel.
VB 1 (wél deelgenomen aan de proefperiode)
Je hebt vier speelrondes deelgenomen aan de proefperiode en daarin de volgende scores behaald: 675 punten, 1.150 punten, 700 punten en 950 punten. Voorafgaand aan speelronde 5 start je vervolgens met 1.150 punten.
VB 2 (niet deelgenomen aan de proefperiode)
Indien je niet deelneemt aan de proefperiode (en dus pas start vanaf speelronde 5), dan start je voorafgaand aan speelronde 5 met een totaal van 0 punten.
Waardewijziging na speelronde 2
Na speelronde 2, op 22 augustus 12:00 uur, worden de waardes van spelers definitief vastgesteld. Dat betekent dat er nog mutaties kunnen optreden binnen je team. Indien een speler minder waard wordt, dan wordt het verschil in waarde toegevoegd aan je budget. In het uitzonderlijke geval dat een speler meer waard wordt, dan wordt de betreffende speler uit je team verwijderd en wordt de oorspronkelijke waarde toegevoegd aan je budget.
Uitzondering: een Eredivisiespeler die wordt getransfereerd naar een andere club in de Eredivisie kan in waarde stijgen of dalen, ook als deze transfer ná speelronde 2 plaatsvindt.
 
DEADLINES
Er zijn 3 deadlines waar je rekening mee moet houden:
Start proefperiode
De proefperiode start vanaf speelronde 1, dat is op vrijdag 10 augustus, 20:00 uur.
Deadline team
Het definitieve spel start vanaf speelronde 5, dat is op zaterdag 15 september, 18:30 uur. Dan sluit tevens de transfermarkt. Je kunt dan geen transfers meer doen tot aan de winterstop (na speelronde 17).
Winterstop
Na speelronde 17 (21 t/m 23 december) begint de winterstop. Dan is de transfermarkt weer open en kun je tot en met speelronde 19 onbeperkt transfers doorvoeren. De transfermarkt sluit op vrijdag 1 februari om 20:00 uur (start speelronde 20).
Deadline speelronde
Binnen je team van 18 spelers kun je per speelronde 11 spelers opstellen als basisspeler, 4 als bankspelers en 3 als tribunespeler. Daarnaast kun je een teamcaptain selecteren en de Wedstrijd van de Week voorspellen. Deze kun je selecteren en wijzigen zolang de speelronde nog niet is gestart. De deadline is dus gelijk aan de starttijd van de eerste wedstrijd in een bepaalde speelronde.