W.V.V.’34 JO11-2 officieel kampioen!

Terwijl iedereen nu waarschijnlijk druk bezig is met de komende feestdagen, heeft W.V.V.'34 op de valreep toch nog een kampioen te melden! W.V.V.'34 JO11-2 is namelijk gisteren officieel kampioen geworden! 

Twee weken gelden geleden gingen de leiders en spelers er al vanuit dat ze kampioen waren en hebben het toen ook al gevierd. Ze hadden waarschijnlijk een vooruitziende blik, concurrent Sportclub Rekken JO11-1 moest namelijk op dat moment nog wel een inhaalwedstrijd spelen en als zij deze zouden verliezen, was W.V.V.'34 JO11-2 officieel kampioen. Deze inhaalwedstrijd tussen Sportclub Rekken JO11-1 en TVO JO11-1 is gisteren gespeeld en de Beckummers hebben deze met 6-2 gewonnen. 

Door dit resultaat is W.V.V.'34 JO11-2 nu dus officieel kampioen! Twee gelijke spelen en de rest van de wedstrijden allemaal gewonnen, 84 doelpunten in 11 wedstrijden, dan kunnen we spreken van een zeer terechte kampioen. Zoals gezegd, hadden ze als team het kampioenschap 2 weken geleden al gevierd, maar nu zullen ze helemaal fijn de kerst ingaan en onder de boom van de welverdiende titel kunnen genieten. Spelers, leiders en trainers: van harte gefeliciteerd namens W.V.V.'34! 

Na de winterstop gaat dit team een klasse hoger spelen en wacht hen dus een nieuwe uitdaging, maar als dit team speelt met dezelfde inzet en vooral met het plezier dat ze samen uitstralen, komt dat vast helemaal goed!