WHC C2 kampioen!

Afgelopen WHC kon C2 al veldkampioen worden, tenminste als ze zouden winnen! Maar ja,de spanning was schijnbaar toch teveel voor de meisjes. Daarnaast had het team te kampen met een aantal blessures. Ze lieten het kampioensfeestje die dag aan zich voorbij gaan.

Gelukkig was er vandaag de mogelijkheid tot revanche. Tegen Zenderen moest vanmorgen thuis gelijk of winst als uitslag worden neergezet. Moeizaam waren de eerste 10 minuten. De stand ging gelijk op. Daarna werd in tegenstelling tot het Nederlands Elftal gisteren, wel de vele kansen benut. In de rust was de stand 6-2 voor WHC.

Na de rust kwam Zenderen nog even goed terug, maar gelukkig was de voorsprong inmiddels zover uitgebouwd dat WHC niet meer in gevaar kwam. Met een eindstand van 11-4 kon de wagen versierd worden en de vele felicitaties en cadeautjes in ontvangst worden genomen.

Ook de sponsor Installatiebedrijf Blanckenborg-Rupert had aan de meiden gedacht en een mooie medaille voor het hele team. Daarnaast kregen ze van de super goede leiding Annette, Astrid en Christa nog een mooie pet en boa. Kortom een feestje om nog lang over na te praten!