WVV’34 verliest geflatteerd van Glanerbrug

WVV’34 heeft vandaag met 1-4 van Glanerbrug verloren. De eerste 30 minuten was er weliswaar sprake van een gelijkwaardig spelbeeld, de tussenstand was alles behalve gelijkwaardig; 0-2. Een knullig misverstand in de defensie een een uiterst dubieuze strafschop luidden de tegendoelpunten in. WVV’34 had tot de openingstreffer zelfs enkele goede mogelijkheden, beide in de naam van uitblinker Wouter Horstink. Wessel Ziethof had op slag van rust de aansluitingstreffer op zijn schoen maar hij raakte de bal totaal verkeerd. Wouter Roescher schoot naast in een 2 tegen in 1 counter. Kort samengevat; de beste kansen voor de thee waren voor de Hengeveldenaren.

WVV‘34 had het moeilijk in de openingsfase van de 2e helft. De eerste mogelijkheid kwam in de 58e minuut: Wouter Horstink stuitte op de keeper en in de rebound schoot Sem Kuipers de bal op een Glanerbrugse hand. Waar de scheids de bal in de eerste helft op de stip legde liet hij hier doorspelen.
De 1-2 kwam er toch! In de 68e minuut knalde Wouter Horstink de bal van dichtbij in het doel waarmee hij zijn 5e van het seizoen kon bijschrijven.

Waar in de 79e minuut alle aanwezigen dachten aan een overtreding,liet de leidsman echter doorspelen en vanuit die omschakeling viel de 1-3. Enkele minuten later was het wederom hands in het Glanerbrugse strafschopgebied en wederom negeerde de man in het zwart de protesten; sterker nog, er volgde zelfs geel voor Wouter Horstink wegens protesteren.
Met de 1-3 en in de laatste minuut zelfs de 1-4 vanuit een counter was de wedstrijd gespeeld ,maar het feit dat WVV deze middag voetballend mee kon met een tegenstander als Sportlust Glanerbrug beloofde wat voor de rest van het seizoen.

Met een geflatteerde 1-4 nederlaag heeft de ongeslagen status achter zich gelaten.