WVV’34 ontvangt sc Overwetering

16 maart 2014; 'Zuur verlies WVV’34, 1-2'

WVV’34 ontvangt morgen sc Overwetering uit Olst. Ooit was dit de voorwedstrijd voor het avontuur richting sc Lienden, daarover verder meer.
WVV34 heeft in de laatste drie competitiewedstrijden maar 1 tegendoelpunt. Nu je bij de bovensten staat krijg je veel inzakkende tegenstanders, zie de afgelopen wedstrijd. Het verschil is nu misschien wel, dat de restverdediging er nu wel staat. Wat verwacht jij voor wedstrijd zondag? Dani Morsink:
“Ik zie voor  zondag een mooi affiche;  thuis op het Rupertserve. Ik weet zelf niet veel over Overwetering. Ik zie dat ze niet vaak verliezen. Dit zou betekenen dat ze wel kwaliteit in de groep hebben”.

Hoe zie jij de wedstrijd Eilermark uit van vorige week?
“Ik vond Eilermark bij vlagen zeer sterk spelen, maar dit hebben wij als team ook weer goed weerstand geboden. Al met al denk ik een verdiende overwinning afgelopen zondag”.

Geschiedenis
De laatste ontmoeting tegen sc Overwetering is van donderdag 4 februari 2016 in de beker. Dat was de voorwedstrijd laten we maar zeggen voor de kraker tegen Lienden alwaar WVV gelijkspeelde tegen de landskampioen. (ZIE DIT VERSLAG)
Deze uitwedstrijd in Olst werd met 4-2 uit gewonnen met doelpunten van Tom ten Breteler (twee keer) en  Wouter Horstink (twee keer).

De laatste thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Olst was op zondag 16 maart 2014 eindigde in een 1-2 nederlaag. Wouter Assink stond op doel, Joost Assink, Maurice Workel en Justin Alferink waren basisspelers: Andere tijden (KLIK HIER voor dat wedstrijdverslag)

Hieronder de huidige stand:

Rechts op de foto Justin Alferink in actie, 16 maart 2014