WVV’34 op reis naar het verre Tilligte: ‘Het veld zal zeker invloed hebben’

WVV’34 gaat deze zondag richting het verre Tilligte voor een wedstrijd tegen DTC’07.DTC ’07 is ontstaan uit een fusie tussen SV Dinkelland uit Lattrop en TSV (Tilligter Sport Vereniging) uit Tilligte.
In het verslag van de thuiswedstrijd was te lezen: “DTC’07 dat in een 4-4-2 formatie speelde bleef compact loeren op de counter zonder enig resultaat. Op de counter, een nagenoeg wekelijks recept voor WVV, wat komende zondag ook weer voorgeschoteld zal worden. Hoe moeten jullie je wapenen tegen dit soort tegenstanders volgens jou? Mahmoud Jaafil:

“Het is uitdagend om tegen dit soort teams te spelen, en onze staf staat voor de taak om telkens een passend ‘gameplan’ tegen hen te bedenken. Ondanks dat streven we altijd naar aanvallend voetbal. Het natuurgrasveld komend weekend zal zeker invloed hebben op ons spel, waarschijnlijk minder verfijnd dan we gewend zijn. Een belangrijke les uit de vorige wedstrijd is geduldig aan de bal zijn en de tegenstander uitputten”.

Hoe staat de groep er voor?
Ons team staat er goed voor, al zijn er enkele wijzigingen vanwege blessures bij Barten Tijhof en mijzelf. Gelukkig worden deze posities ingevuld door ervaren spelers met genoeg doelpunten.

Wat is zo halverwege het seizoen jullie doelstelling?
“Wat betreft de doelstellingen is er verdeeldheid, maar persoonlijk ben ik optimistisch en geloof ik in gekke wendingen in de 2e ronde. Mijn eigen standpunt? Kampioenschap, al is dat met 0 doelpunten als aanvaller behoorlijk optimistisch uitgesproken!”