WVV’34 staat voor week van de waarheid

WVV’34 staat voor een belangrijke week. Met nog twee speelrondes te gaan, aankomende maandag en de daaropvolgende zondag, kan het nog alle kanten op. Zoals hieronder in de stand te zien is bedraagt de kloof tussen nummer 2 WVV’34 en de nummer 8 slechts 5 punten. Een onwaarschijnlijk kleine kloof, waardoor het seizoen van WVV’34 in twee wedstrijden kan uitmonden in een succes of in een deceptie.

We schrijven de week van de waarheid voor WVV’34. Zien jullie het ook zo of is het seizoen al wel geslaagd, wat er ook gebeurt? Keeper Tom Pierik:
“Het is inderdaad de week van de waarheid of we nog van een toetje mogen proeven na het seizoen. De resultaten van de afgelopen weken laten de wensen over, maar ik heb zeker vertrouwen in een goede afloop. Het blijven 2 wedstrijden op zichzelf, met andere belangen en verhalen vooraf.

Wat weet je nog van Reutum? Een makkelijke 4-1 overwinning thuis, toch?
“Reutum strijd nog tegen degradatie dus we kunnen een 150% gemotiveerde ploeg verwachten. Ondanks dat het thuis 4-1 werd en wij hadden 90 minuten de bal, waren zij erg gevaarlijk in de omschakeling de eerste helft. Met een ruststand van 1-1 waren wij denk ik de gelukkige. Na rust kwam uiteindelijk onze kwaliteit bovendrijven en wonnen we de wedstrijd ruim.

Het is daar in Reutum altijd lastig voetballen op een aflopend veld, lang gras en veel wind. Ik heb nog maar 1x meegemaakt dat we daar wonnen, dus dat zegt genoeg over de kracht van Reutum in eigen huis.

We gaan er vol voor en hopen op veel support richting de laatste 2 wedstrijden voor de (hopelijke) nacompetitie”.

Maandag moet er eerst afgerekend worden met Reutum en dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Reutum zal de punten allerminst cadeau gaan geven aangezien zij alle zeilen moeten bijzetten om zich te handhaven in de derde klasse. Zes dagen later wacht de grote finale voor Niki Leferink en zijn mannen, want dan wacht Delden dat net als de Hengeveldenaren 40 punten heeft. De messen zijn geslepen en afgelopen zondag was weer eens te zien dat in de slotfase van de competitie van alles kan gebeuren. In de absolute blessuretijd wist WVV’34 in eigen huis pas een punt binnen te harken dankzij een opleving van Robin Rikkert.

Eerder dit seizoen troffen WVV’34 en Reutum elkaar in Hengevelde, toen werd het zoals vermeld  4-1 voor de Hengeveldse ploeg. Het duel op sportpark De Kottenbrei in Reutum begint om 14.00 uur en alle support is welkom voor de groengelen.

Hieronder de stand: