maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wegdamnieuws Eredivisie: Herbstmeister zo goed als bekend

  • vrijdag, 22 december 2017 18:23
  • Geschreven door 

Met een voorsprong op nummer 2 Thijs ter Huurne, mag Robin Raanhuis zich één ronde voor het einde van de eerste competitiehelft eigenlijk al Herbstmeister noemen. Al maanden voert hij de lijst aan en met een ruime voorsprong kan hij de winterbanden al monteren op de kampioenswagen. Opvallend is de vierde plek voor Loes ten Brummelhuis, nog nooit stond een vrouw zo hoog vlak voor de winterstop. Is het een toevalstreffer of doet deze dame een gooi naar de winst in het eindklassement, hetgeen ook nog nooit door een vrouw gewonnen werd. Hieronder de stand tot dusver:

schonk1
schonk2

schonk3
schonk4
schonk5
schonk6
schonk7
schonk8
schonk9

Laatst aangepast op vrijdag, 22 december 2017 18:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren