maandag, 04 februari 2019 19:17

Jeugd en Jongerenwerk beleefde griezelige spooktocht

Geschreven door

Jeugd jongeren werk Hengevelde is afgelopen vrijdag naar Kespel Goor geweest. Vanuit het schooltje vlak voor de brug zijn wij als begeleiders, net als de kinderen met een busje vertrokken naar een duister en geheimzinnig plekje ergens in de bossen rond om Kerspel Goor. Hier stopte de bus en werden we ontvangen door 2 enge maar toch vriendelijke spoken. Deze wezen ons de weg richting een koude en kille verlaten kippenstal waar enge geluiden vandaan kwamen. Hier werden ons de stuipen op het lijf gejaagd. Na de kippenstal begon de spooktocht echt. We werden het bos in gestuurd in de hoop er heelhuids weer uit te komen. Veel gegil was er links en rechts om ons heen te horen, van de groepen die ons voor gingen. Vele malen schrokken wij ons kapot van de Kerspelse Spoken. Halverwege de route was het even tijd om bij te komen met een warme kop chocomelk. Daarna snel weer door voor het laatste stuk. Na afloop was er een hapje en een drankje en kwamen langzaam de stoere verhalen weer na boven, ook al waren de gezichtjes nog lijkwit van de schrik.

Gelukkig is iedereen zonder schrammen en ‘droge broek’ uit het bos gekomen. We willen de organisatie van de spooktocht en de kinderen bedanken voor wederom een geslaagde avond.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.