Bakkerij Nollen opent in februari haar dertiende winkel

Bakkerij Nollen opent op donderdag 6 februari de deuren van haar nieuwe winkel in Deventer Vijfhoek. De bakker neemt de winkel over van Bakkerij Timmer aan het Andriessenplein 32 en opent daarmee haar 13e winkel.Vincent Nollen is erg tevreden over hoe de overname is verlopen en is erg blij met de opening van de nieuwe winkel. “Ik kijk er zeer naar uit om de inwoners van Deventer Vijfhoek en omgeving kennis te laten maken met onze lekkerste ambachtelijke producten. Van brood, taart en gebak tot chocolade en snacks”, aldus Vincent. “Iedereen is van harte welkom om smakelijk kennis te maken en te profiteren van onze spectaculaire openingsaanbiedingen!” 

Bijna 100
Bakkerij Nollen opende haar eerste winkel in 1921 in Hengevelde en de herkenbare smaak van pure ambacht zoals we die nu kennen, is toen al ontstaan. Vincent en Antoinet Nollen vinden het erg belangrijk dat de traditionele waarden van opa en oma Nollen nog steeds terug te vinden zijn in alle winkels en de bakkerijen. Dat deze smaak van pure ambacht nog steeds van kracht is, is onlangs bevestigd door de benoeming van beste bakker van 2019-2020 bij de beste brood-, koek- en banketbakker BakkersVakWedstrijden.

In 2019 opende Nollen al haar elfde en twaalfde winkel in respectievelijk Enschede en Bathmen. Wij wensen Nollen veel succes met de nieuwe vestiging in Deventer.