Bakkerij Nollen trakteert bewoners van De Stoevelaar op gebak

Afgelopen woensdag heeft Bakkerij Nollen de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar van Carint Reggeland in Goor voorzien van gratis gebak. Maar liefst 60 bewoners konden genieten van een heerlijk stukje taart van Bakkerij Nollen. 

Vanwege het maken van nieuwe productfoto’s, moesten de bakkers van Bakkerij Nollen flink aan de bak dinsdagochtend. Alle taarten die de bakkerij in haar assortiment heeft, moesten geproduceerd worden om vervolgens gefotografeerd te worden. Na een geslaagde fotosessie besloot Bakkerij Nollen de taarten uit te delen, zodat er geen taarten verspild hoefden te worden. Bakkerij Nollen koos ervoor om de taarten naar De Stoevelaar te brengen om de bewoners van het verzorgingstehuis in het zonnetje te zetten.

Vijf enorme taarten voor bewoners van De Stoevelaar
Er werden in totaal maar liefst vijf enorme taarten afgeleverd bij De Stoevelaar, waardoor bijna iedere bewoner van De Stoevelaar kon genieten van een heerlijk stukje taart. Er was voor ieder wat wils, want er waren verschillende smaken beschikbaar, zoals vruchten-, mokka- en slagroomtaart.  a